«Українська блогосфера: за ким варто слідкувати»: Ілона Михайлова

1
-8
«Українська блогосфера: за ким варто слідкувати»: Ілона Михайлова
«Українська блогосфера: за ким варто слідкувати» - ми продовжуємо ділитись цікавими блогами, які нікого не залишать байдужими.

Сьогоднішня героїня - 27-ми річна лучанка Ілона Михайлова (ilona_mihajlova), Інстаграм-блог якої налічує понад 92 тисячі підписників. Дівчина часто жартує над тим, що за нею спостерігають навіть ті, кого вона «харить». Чому? Тому що від її сторіз важко відірватись!



До блогінгу Ілона професійно займалась макіяжем, а після народження синочка Марка, вирішила, що материнство може зацікавити підписників.



Про що блог

Сторінка Ілони - справжній «венегрет», тому виділити певну тему доволі важко.
Дівчина ділиться «усім і по-трошки». Тут Ви спостерігатимете за процесом створення макіяжу, посмієтесь над грайливим Марком, дізнаєтесь цікаві секрети про косметику, де купити стильний одяг і обов‘язково візьмете щось для себе.

Майже 2 роки тому дівчина схудла на 15 кг лише за 1,5 місяці. Вона захопилась інтервальним тренування та час від часу проводить марафони з підписниками, яких вчить правильно та смачно харчуватись.

У своїх сторіз Ілона «відпускає гріхи», робить опитування в стилі «все життя ходити з непристойним татуюванням на лобі, чи ніколи не слухати музику», ділиться кумедними історіями «побачень» підписниць та смачними рецептами.



Якщо описувати блог Ілони одним словом - то це однозначно «простота».

Татуйована красуня розмовляє суржиком, піднімає проблеми з якими стикалась кожна жінка, виховує чудового синочка та знімає естетичні відео у Тік Тоці.

Ілона Михайлова - мама, яка ламає будь-які стереотипи. Дівчина покрита татуюваннями, має пірсинг і не продовжує зупинятись. Зі своїм сином Марком вона на «одній хвилі». Хлопчик має чудове почуття гумору, любить вередувати та гратись з м‘ячем.
«Марко - герой мого Інстаграму»,- пише Ілона.



Нещодавно дівчина зайнялась власною справою - відкрила магазин корейської косметики. Також Вона веде рубрику у сторіз, де порівнює оригінальну косметику та підробки, чим дуже допомагає шанувальницям.



Блог Ілони дійсно вартий уваги, вона не тільки транслює власне життя, а й спілкується з підписниками.

«У Інстаграмі зворотній зв‘язок дуже важливий»,- пише вона.

МАРІЯ КОВАЛЬЧУК

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шо за ідіотська реклама? Чим ви займаєтесь, що за безглузді стаття?
Шкода, але вже сайт Волинь 24 впав. І не факт що підніметься. Пора вже видаляти їх з закладок. Шкода.... Бо було нормальне інтернет видання.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні