«Квітковий» Супермісяць та затемнення: як це було. ВІДЕО

0
9
«Квітковий» Супермісяць та затемнення: як це було. ВІДЕО
Наразі, Місяць перебуває на дуже близькій від Землі відстані, всього за 360 тисяч кілометрів. У зв’язку з цим спостерігається Супермісяць. Наступний такий Супермісяць буде вже у червні 2022 року.

Про це пише Ракурс.

Травневий Супермісяць, який також називають «квітковим», сьогодні, 26 травня, співпав із повним місячним затемненням, яке відбувається, коли Земля опиняється між Сонцем і Місяцем.

Супермісяць у травні ще називають «квітковим». Сьогодні такий Місяць співпав з повним місячним затемненням. Воно розпочалося о 12:44 і з України таке затемнення спостерігати було неможливо. Прте місячне затемнення можна роздивитися на відео.

Спостерігали за затемненням безпосередньо жителі Південної та Північної Америки та Східної Азії. Також його було видно з деяких частин Тихого, Атлантичного та Індійського океанів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні