Пилорама, на якій побили журналістів «1+1»: відкрито кримінальне провадження

0
8
Пилорама, на якій побили журналістів «1+1»: відкрито кримінальне провадження
Депутат Волинської обласної ради Олександр Пирожик заявив, що відкриті кримінальні провадження по незаконній вирубці лісів.

Про це стало відомо під час позачергової сесії Волинської обласної ради.

«Нас, депутатів, запрошують висаджувати дерева. Відтоді, як ми на позитиві це зробили, почалась масова вирубка нестиглих лісів. По цьому відкрили дві кримінальні справи по Ковельському Району та Камінь-Каширському району. Також по Стобехівці, де на пилорамі побили журналіста. І скрізь фігурує найменше покарання за частиною один, де до кримінальної відповідальності вони навіть не притягуються. Прокуратура і поліція веде переговори з власниками незаконних пилорам. Вони не притягують їх до кримінальної відповідальності, тому що власники стверджують, що вони використовують пилорами для власних потреб. Уявіть собі, величезні крадіжки лісу для власних потреб, а вони ведуть з ними перемовини», - зазначає Олександр Пирожик.

Волинь 24 нагадує, що під час зйомки сюжету журналістами телеканалу "1+1" на одній із Волинських пилорам їх побили.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні