«Я не бачу в тому ніякої логіки»: держадміністрація хоче фінансування від облради

2
4
«Я не бачу в тому ніякої логіки»: держадміністрація хоче фінансування від облради
Депутат Волинської обласної ради Анатолій Вітів під позачергової сесії підняв питання про те, чому Волинська обласна рада повинна фінансувати Обласну державну адміністрацію.

Про це стало відомо під час позачергової сесії Волинської обласної ради.

«Доволі дивно чути таку позицію адміністрації, що ми маємо виділити майже 10 мільйонів на утримання державної адміністрації, яка по закону фінансується з державного бюджету. Ви маєте свого президента, маєте свій уряд, а звертаєтесь до територіальної громади, щоб вона зі свого скудного бюджету фінансувала державну адміністрацію. Я не бачу в тому ніякої логіки. Я не розумію, чому ми маємо фінансувати адміністрацію Зеленського в ущерб громаді. Чому ми маємо забрати у людей кошти, закрити їх школи і передати їх чиновникам. Чиновники у нас не найбідніші люди на Волині», - зазначив депутат.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цікаво, від кого з ОДА надійшла така пропозиція чи прохання? Якщо від мента, то йому можна пробачити. Амеба одноклітинна.
Відповісти
а кому потрібна та обдер-адмінісрація ? нехай зеленожопий сам утримує своїх яничарів
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні