У Луцьку перед дитсадком незаконне будівництво. ВІДЕО

1
-9
У Луцьку перед дитсадком незаконне будівництво. ВІДЕО
У Луцьку розпочали незаконні земельні роботи перед в’їздом у дитячий садок №25 «Малятко». Роботи проводяться без відповідного ордеру, про що розповідає начальниця муніципальної варти Луцька Тетяна Головій.

Про це пише Суспільне.

Наталія Нежваловська, яка проживає у сусідньому будинку розповідає, що ймовірно, роботи проводилися для того, аби влаштувати паркову під офіс.

Згоду на будівництво з мешканцями будинку ніхто не обговорював, також розповідає лучанка. Вона звернулася до департаменту муніципальної варти Луцька, працівники якого провели відповідну перевірку на місці робіт.

А ось робітник, який проводив відповідні роботи, надавати контакти замовника відмовився. Він не дав відповіді, що саме тут облаштовують, лише зазначив, що робить те, що сказали.

Тетяна Головій розповідає, що на даного підприємця протоколи складають не вперше. На порушника склали протокол про адміністративне порушення, через те, що на роботи у нього не було ордера. Покарання для підприємця визначать на засіданні виконкому міськради.

Директор департаменту житлово-комунального господарства Луцькради Микола Осіюк розповідає, що для того, аби облаштувати паркову, потрібно розробити кошторисні документи.

Такі документи мають бути погоджені у департаменті ЖКХ та архітектури. Також відповідні документи мають погоджуватися з поліцією і з мешканцями суміжних ділянок. Лише після проходження усіх етапів можна отримати ордер і розпочати земельні роботи.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І що, допоки надумають штрафувати то там добудують оту парковку. І щоо, її хтось потім примусить розібрати?!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні