--> Навіть долари не помогли: за надання сексуальних послуг затримали «жрицю кохання» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Навіть долари не помогли: за надання сексуальних послуг затримали «жрицю кохання»

3
6
Навіть долари не помогли: за надання сексуальних послуг затримали «жрицю кохання»
Поліцейські затримали львів'янку, яка намагалась дати хабар керівнику відділу міграційної поліції. Жінка хотіла, щоб правоохоронець не заважав їй працювати повією у Тернополі.

Інформує Національна поліція Тернопільскої області.

Львів'янка та її знайома, жителька Дніпропетровщини, приїхали у Тернопіль, щоб працювати повіями. Проте правоохоронці знайшли їх та притягнули до адміністративної відповідальності.

Львів'янка намагалась дати хабар поліцейському

Працівники міграційної поліції 18 травня знайшли в інтернеті оголошення про надання сексуальних послуг.

Слідчі встановили, що його розмістили 2 жінки 1991 та 1987 років народження, уродженки Львівської та Дніпропетровської областей.

Вони приїхали до Тернополя, щоб займатись проституцією.

Правоохоронці склали на жінок адмінпротоколи.

Згодом львів'янка прийшла до керівника відділу міграційної поліції.

Вона запропонувала правоохоронцеві 500 доларів хабаря.

За ці гроші жінка просила поліцейського не притягати її до відповідальності та не перешкоджати її роботі в майбутньому.

Проте поліцейський розповів про цей випадок керівнику ГУНП в Тернопільській області та представникам внутрішньої безпеки.

Правоохоронці затримали львів'янку

Слідчі 25 травня затримали жінку при спробі дати хабар поліцейському. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за "пропозицію або надання неправомірної вигоди службовій особі". Якщо провину затриманої доведуть у суді, їй загрожуватиме від 4 до 8 років у в'язниці з конфіскацією майна.

Наразі правоохоронці продовжують проводити досудове розслідування. Вони намагаються встановити усі обставини подій. Невдовзі львів'янці повідомлять про підозру.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Та хто б сумнівався, що повію можна засадити за хабар на 8 років, тут одне якось муляє, чому чиновників не садять за багатомільйонні хабарі, га...???
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні