Топ-6 продуктів для покращення настрою

2
2
Топ-6 продуктів для покращення настрою
У кожного буває поганий настрій і від цього не втекти. Особливо, коли хочеться користі від від проміння сонця, а весь час іде дощ. Проте набратися вітамінів можна і від продуктів харчування.

Про це пише Trserial.

Ці продукти в змозі допомогти впоратися поганим настроєм.

Риба
Риба містить в собі велику кількість жирних кислот, що має величезну користь для мозку. Риба здатна піднімати рівень серотоніну, який є нашим гормоном щастя. Особливу користь має лосось, скумбрія та тунець. Рекомендується їсти свіжу рибу, проте і в консервах є поживні речовини.



Банани, апельсини
В першу чергу, різнокольорові фрукти приваблюють візуально. В апельсинах та бананах є високий вміст необхідних для посилення кровообігу вітамінів. В результаті їх вживання до мозку надходить більше кисню, що покращує розумові здібності та підіймає настрій.



Варене куряче м’ясо і бульйон
М’ясо курки містить білок, який будує нові клітини в організмі. Набір вітамінів, які містяться у м’ясі курки, особливо корисні людям, які страждають від безсоння.



Морська капуста
Морська капуста сприяє виділенню адреналіну, який необхідний для гарного самопочуття. Адреналін необхідний не лише для мобілізації організму у разі небезпеки, а й для того, аби не відчувати хронічну втому та апатію.



Горіхи
Горіхи також здатні підтримувати гарний настрій. Горіхи, які містять у собі омега-3 сприяє насиченню гормоном щастя, а також знижує симптоми дипресії. Вітамін В6 запобігає появі нервових розладів та стресу.



Шоколад
Шоколад завжди був найбільш очевидним продуктом, який допомагає боротися з поганим настроєм. Також, шоколад містить у собі фенілетіламін, який викликає почуття закоханості. У ньому міститься магній, який допомагає боротися навіть з мігренню.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
коржики з маріванною
Відповісти
помагає кадило коли ноги холодні
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні