Блогерка показала, як роблять селфі люди різного віку. ФОТО

0
3
Блогерка показала, як роблять селфі люди різного віку. ФОТО
Усі люди різні. Вони обирають не тільки різний одяг, музику та хобі, а й те, як зробити селфі. Все через різницю поколінь.

Про це пише Канал 24.

Блогерка з США, яка має шалену популярність у TikTok розповіла хто та як робить селфі. ЇЇ відео про різні способи фото у різному віці набрало близько 800 тисяч переглядів. Дівчина розповіла, що за тим, як людина себе фотографує, можна визначити, до якого з поколінь вона належить.

Зумери
Діти, які народились на початку 2000-х років зовсім не мають уявлення, як жити без інтернету та новітніх технологій. Блогерка розповідає, що такі діти зовсім не бояться смішно кривлятись і робити селфі з дивних ракурсів. Навіть так вони почувають себе доволі комфортно.



Мілленіали
Люди, що народились у 80-90-х роках намагаються зробити ідеальне селфі в анфас. Через це на їх фотографіях часто видно руки.



Люди середнього віку
Жінки середнього віку наближають камеру як можна ближче до обличчя. Також вони фотографують себе зверху, щоб очі здавалися більшими. А чоловіки середнього віку навпаки, відводять камеру дуже далеко від лиця і фотографуються на витягнутій руці.



Люди за 50
Ті, кому 50-60 років, часто фотографують себе знизу. Навіть те, що подібні фото показують їх не у найкращому вигляді не заставляє їх фотографуватися по іншому.



70+
Якщо на селфі видно лише верхню частину лиця, а інша частина заповнена виглядом на стелю, то більш за все, людині за 70 років. Саме такі фото роблять люди похилого віку.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні