Сергій Стаховський потрапив до півфіналу Ролан Гаррос, але далі пройти не зумів

0
-8
Сергій Стаховський потрапив до півфіналу Ролан Гаррос, але далі пройти не зумів
Вдалий початок: Стаховський виборов путівку до півфіналу Ролан Гаррос

Відкритий чемпіонат Франції розпочався вдало для українського тенісиста Стаховського. Друга ракетка України в першому колі кваліфікації здобув перемогу над португальцем Жоао Домінгешем, який посідає 226 сходинку в міжнародному рейтингу. Поєдинок тривав більше ніж 1,5 години. Як сповіщають «META News», виграш дозволив Сергію перейти до півфіналу Ролан Гаррос.

Після гри Стаховський розповів, що, на його думку, відіграв досить чисто, попри те, що погодні умови часом заважали. Під час поєдинку декілька разів здіймався поривчастий вітер, а потім пішов дощ. Український тенісист визнав, що припустився деяких помилок на матч-болах, тому дощ навіть зіграв на руку нашому спортсмену: вимушена перерва збила Домінгеша з вдалого ритму. Після паузи суперники зіграли ще один гейм.

Боротьба розпочалась на подачі португальця, але Сергію вдалось повернути гру на свою користь: в 10-му геймі, з сьомого матч-болу Стаховський оформив перемогу. В наступному матчі українець має зустрітися з японським спортсменом Таро Деніелом, з яким вже боровся на Кубку Девіса.

Переможний шлях Сергія Стаховського закінчився в півфіналі

В півфіналі кваліфікації Сергій вийшов на корт проти 112-тої ракетки, Таро Деніела. Напередодні гри Стаховський зауважив, що японський тенісист має перевагу у швидкості, та загалом трохи сильніший. В другому колі перемога вислизнула з рук українського спортсмена: в матчі, який тривав 68 хвилин, українець на своїй подачі програв три гейми.

Сергій припустився п'яти подвійних помилок, тоді як Таро зробив лише чотири. До того ж Стаховський не зумів реалізувати свій єдиний брейк проти трьох з шести у суперника. В результаті українець програв з рахунком 0:2 (1:6, 4:6), і на цьому припинив участь у турнірі. Єдиним українським тенісистом, який продовжує змагання та пройшов до фіналу, став Ілля Марченко.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні