У Княгининок під виглядом активістів продовжують приїжджати закладчики

0
5
У Княгининок під виглядом активістів продовжують приїжджати закладчики
У Княгининок, де проводяться заходи по протидії з наркоманією, приїжджають «активісти» і займаються мародерством.

Про це сторінці Княгининівської громади пише Назар Небайдужий.

Він зазначає, що під виглядом активістів у Княгининок приїжджають «гастролери» з Ковеля, Луцька та Рожищ, які викрадають речі у місцевих.

«В наркоманів відбирають мобільні, гроші, ножі, ліхтарики. Окрім того, по геолокації знаходять закладки і не викликають поліцію або висипають наркотики, а забирають їх собі. Нещадно б'ють, грабують машини», - пише автор посту.

Також Назар пише про те, що є дві версії, чому на території з’являються такі особи: або для власної наживи, або для того, щоб обмовити захисників Княгининівської громади.

«Хочемо попередити, що жорстко будемо давати відсіч гастролерам. То наша громада і псувати репутацію ніхто не дасть. Повірте, свавілля та беззаконня в нас не буде!!!», - зазначає Назар Небайдужий.

Також Волинь 24 нагадує, що у Княгининку наразі відбувається активна боротьба з наркоманією.

Останнім часом у відомому покинутому садку (громадське місце) в Княгининку почали часто з’являтися обличчя, схожі на наркозалежних, а також закладчики. Цей процес закладування наркотиків набув такого трафіку, що це почали помічати усі мешканці села.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні