ЄС змінює систему отримання візи

0
-1
ЄС змінює систему отримання візи
Рада Європейського Союзу ухвалила зміни в європейській візовій системі.

Про це пише Lenta.UA.

«У відповідь на проблеми міграції та безпеки Європейський Союз вдосконалює свою візову інформаційну систему (VIS), яка використовується владою держав-членів для реєстрації та перевірки осіб, що звертаються за короткостроковою візою для в'їзду в Шенгенську зону».

Ця система буде включати в свою програму не тільки інформацію про короткочасне отримання віз, а також про отримання довгострокових віз та навіть дозволи на проживання. Ці документи дозволяють вільне пересування в межах Шингенської зони.

В системі також з’явиться сканування сторінки з біографією проїзного документа.

Перед отриманням візи, нові правила дозволять проводити розширену перевірку біографії заявника у спеціальних базах безпеки та міграції. Система VIS запустить автоматичну перевірку і будь-які збіги будуть перевірятися спеціальним органом.

Але спершу, для запуску даної системи, нові правила має затвердити Європейський парламент.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні