У справі нападу на луцького адвоката розбираються правоохоронці. ВІДЕО

1
-1
У справі нападу на луцького адвоката розбираються правоохоронці. ВІДЕО
Адвокатська спільнота Волині виступила на захист адвоката Максима Піца, який під час надання правничої допомоги потрапив у сутичку.

Про це повідомляє "Аверс".

Що трапилось

Під час робочого виїзду захиснику стусанами намагалися перешкодити здійснювати захист клієнтки. Рада Адвокатів Волині звернулась до правоохоронних органів, там за цим фактом вже відкрили кримінал.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Добрый день.

Меня зовут Ирина. Я специалист по размещению публикаций на интернет-порталах.

Я хотела бы вам предложить взаимовыгодное партнерство в формате публикаций оплачиваемых нами статей на вашем сайте. До того как сделать первые шаги, я для вас создала опросник, который помогает выяснить абсолютно все тонкости совместной работы: https://forms.gle/HvhoZxeE7UWoUfR17

Опросник не длинный, занимает не свыше 3 минут. Персональные ответы дадут возможность ускорить данное сотрудничество да и прояснить полную рекламную информацию.

Предварительно большое спасибо за ответы, и надеюсь на продуктивную совместную работу.

Если у вас присутствует разные вопросы по поводу опросника либо чего-либо другого, не стесняйтесь установить связь со мной по почте hello@startpartners.ru


С уважением, Ирина
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні