«Українська блогосфера: за ким варто слідкувати»: Роман Кубай

1
-6
«Українська блогосфера: за ким варто слідкувати»: Роман Кубай
«Волинь24» продовжує рубрику «Українська блогосфера: за ким варто слідкувати».

Першим чоловіком, який очолює рубрику став Роман Кубай (@roman_owl). Наразі його Інстаграм-блог налічує 124 тисяч підписників.



Хто такий Роман Кубай

Роман - луцький бізнесмен, який займається міжнародною торгівлею.
Роман заробив свій перший мільйон доларів у 28 років, зараз він трішки підвищив свої цілі і планує заробити цілий мільярд!
Чоловік веде блог не тільки у Інстаграмі. Також він має власний ютуб-канал «Kubay Business». На каналі він розповідає секрети торгівлі з України, проводить навчання та тренінги лише у тих сферах, де розуміється сам, ділиться історіями з подорожей та багато іншого.

«Я займаюсь міжнародною торгівлею авточастинами вже більше 12 років і маю досить великий досвід в цьому. Методом помилок я мусив дійти до того що зараз маю. У цій сфері, якщо все правильно зробити, можна заробляти і по сто тисяч доларів у місяць»,- каже Роман у одному зі своїх відео.

Бізнесмен час від часу набирає учнів та проводить індивідуальні уроки кожному. Роман ділиться своїм багаторічним досвідом та «набитими шишками», розуміючи, що потрібно робити, а що ні.

Любов до машин та нескінченні подорожі

Роман Кубай заядлий прихильник автомобілів та подорожей, що ідеально демонструє його «стрічка» Інстаграму. Адже кожне фото або з чергової подорожі, а бо за кермом автомобіля.

Блогер відвідав 70 країн (доволі важко написати весь список, але деякі з них - це Америка, Мальта, Японія, Китай, Єгипет, ОАЕ). На цьому послужному списку він не збирається зупинятись. В планах відвідати 194 країни!

Роман не любить пасивний відпочинок. Прилягти на шезлонг та попивати коктейль - це не про нього. В грудні 2020 року, будучи в Еміратах, чоловік стрибнув з парашутом.



«Життя - кайф», - пише блогер.

Не дивлячись на численні подорожі та від‘їзди, Роман не забуває про свою роботу. Навіть у вільний час він не випускає телефон з рук, завжди у робочих чатах.
«Працювати скрізь і завжди 24/7. Я дуже люблю свою роботу, кайфую від неї і вам того бажаю!», - пише Роман.



Чому саме цей блог

Блог Романа Кубая - не тільки яскраві картинки з подорожей. Це справжнє джерело корисної інформації. Спостерігаючи за сторінкою, Ви зрозумієте, що кожен допис блогера просочений мотивацією. Бізнесмен щоразу нагадує, що не потрібно займатись небажаною справою. Так, не завжди приходиш до успіху, але усі труднощі роблять нас сильнішими, тому - не здавайтесь!

МАРІЯ КОВАЛЬЧУК
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Роман не забуває про роботу. Навіть у вільний час робочий телефон завжди з ним. ????
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні