На Волині люди з ночі займають чергу щоб потрапити до нотаріуса

0
-10
На Волині люди з ночі займають чергу щоб потрапити до нотаріуса
Щоб потрапити на прийом до державного нотаріуса, маневиччани займають черги за кілька годин до початку роботи. Проблема ця не вирішується не один рік.

Про це стало ІА "Волинські Новини" стало відомо під час засідання сесії обласної ради.

Депутатка Людмила Кирда у своєму запиті до керівника територіального управління юстиції зазначила, що у Маневичах вже близько десяти років немає державного нотаріуса. Для того, щоб провести нотаріальні дії, сюди приїжджає декілька разів на тиждень нотаріус з Рожища.

З її слів, в дні прийому люди змушені займати чергу з самого ранку. А більшість з них мають пільги зі сплати держмита як постраждалі внаслідок аварії на ЧАЕС.

«Декілька разів на тиждень не знімають цю проблему. Відсутність державного нотаріуса створює напругу серед жителів, адже, аби оформити спадщину чи здійснити інші нотаріальні дії, люди змушені займати чергу вночі. Сьогодні їхала на сесію, сьома година ранку, а вже стоїть купа людей біля приміщення, куди приїде нотаріус. Невже в області не знайдеться людини, яка буде виконувати обов’язки нотаріуса в Маневичах», – каже Людмила Кирда.

Депутати підтримали запит колеги.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні