На каналі «Україна» показали відео з оголеною жінкою. ФОТО. ВІДЕО

0
20
На каналі «Україна» показали відео з оголеною жінкою. ФОТО. ВІДЕО
Під час трансляції вечірнього випуску новин на телеканалі "Україна 24" в ефір раптово потрапила оголена жінка. Вона випадково навела на себе камеру в стримінговому режимі.

Про це повідомляє "OBOZREVATEL".

Курйозне відео з'явилося в соціальних мережах. Ведучі вже попросили вибачення в глядачів за цей казус у сюжеті "Зустріч диктаторів".

Так, ведучі випуску вийшли в прямий ефір із заступником редактора російського телеканалу "Дождь" Дмитром Єловським. Планувалося, що він розповість подробиці зустрічі офіційного й невизнаного президентів Володимира Путіна та Олександра Лукашенка, що пройшла напередодні. Однак щось пішло не так.

Коли Єловському дали слово, він деякий час мовчав, потім заявив, що нічого не чує, а потім його оператор, якою виявилася дівчина без одягу й білизни, повернула на себе камеру.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
20

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні