У відомого українського гумориста помер 15-річний онук

0
1
У відомого українського гумориста помер 15-річний онук
У родині відомого українського гумориста Олега Філімонова сталась трагедія - помер його 15-річний онук. Горе трапилось в Одесі, коли підлітки грали у баскетбол на спортмайданчику однієї зі шкіл міста.

Про це 30 травня спочатку повідомив телеграм-канал Одеса Info, а потім інформацію підтвердив і сам Олег Філімонов, пише Корреспондент.

За словами колишнього кандидата на пост мера Одеси від Слуги народу, підлітку стало зле під час гри в баскетбол на спортмайданчику. Він знепритомнів. Лікарі, які прибули на виклик, не змогли його врятувати.



"У мене в родині сталося велике нещастя. Сьогодні о 19:10 помер мій онук Еван Григор. Грав у баскетбол на майданчику із друзями. Впав і помер. Швидка намагалася його реанімувати протягом 45 хвилин, але не вийшло. Йому б у серпні виповнилося 16 років. Ось таке горе", - написав Філімонов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні