Запрацював онлайн-калькулятор для розмитнення авто

0
4
Запрацював онлайн-калькулятор для розмитнення авто
Офіс простих рішень та результатів презентував онлайн-калькулятор з розмитнення автомобілів.

Про це повідомили в Telegram-каналі Офісу.

Як йдеться у повідомленні, цю реформу вже підтримала та затвердила Національна рада реформ під головуванням Президента. Одразу по тому прем’єр-міністр дав пряму вказівку реалізувати її у найкоротший термін.



Тож, згідно з концепцією реформи, розмитнення авто здійснюватиметься через застосунок Дія без участі митників та брокерів.

“Ви власноруч введете дані своєї автівки у програму та отримаєте можливість оплатити послугу онлайн”, – пояснили в Офісі.

Розробники онлайн-калькулятора переконують, що таке нововведення дозволить уникнути корупції, маніпуляцій із митною вартістю та черг.

Сама ж вартість розмитнення має поступово зменшуватись, а бюджет збільшитись завдяки "ліквідації корупційної годівниці на сотні мільйонів доларів".

Онлайн-калькулятор розмитнення авто доступний за посиланням.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні