Картки ПриватБанку негайно заблокують

3
-6
Картки ПриватБанку негайно заблокують
Специфічні дії деяких людей призводять до того, що Приватбанк блокує картки, якщо є хоч найменша підозра. На це скаржаться клієнти найбільшої фінансової установи в Україні. Блокування карток відбувається через проведення фінансового моніторингу. А сам банк назвав причини, чому картка клієнта може бути заблокована.

Повідомляє GSM.

По-перше, фахівці фінансової установи можуть заблокувати картку, якщо її власник вирішив розплатитися нею в магазинах, в яких до цього нічого не ніколи не купляв. В таких випадках система підозрює, що картка була викрадена і тому її блокують.

По-друге, при наявності механічних пошкоджень при спробі зняти кошти картки відбувається її блокування банкоматом Приватбанку. Також картку блокують при тричі невірно введеному пін-коді. Система картку не віддає, і тому потрібно звернутись до найближчого офісу фінансової установи.

По-третє, картка буде заблокована, коли клієнт її загубив, а її знайшла інша людина. Якщо люди, що знайшли платіжний засіб, звернулись до банку і повідомили про те, що її знайшли, то банк блокує її до того, поки не прийде власник. Картка блокується ще у випадку, коли карткою користується хтось із родичів клієнта.

Картка Приватбанку може бути заблокована, якщо на ній протягом тривалого часу не було руху коштів. Щоб відновити дію картки потрібно звернутись до відділення.

Також картку блокують, якщо на ній відбувається перерахування коштів незрозумілого походження. Картку заблокують, коли ситуацію прояснить клієнт.

У випадках блокування карток потрібно подзвонити на гарячу лінію Приватбанку. Оператори швидко допоможуть вирішити проблему.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Круто, особливо стосовно купівлі -"якщо її власник вирішив розплатитися нею в магазинах, в яких до цього нічого не ніколи не купляв. "-.Банк перестраховується і робить людей своїми заручниками.
Привяжіть картку до відбитка пальця і не ускладнюйте життя своїм клієнтам.
Відповісти
Ще банки не повідомляють про те, що може трапитись так, що в один момент ви всунете картку в банкомат, щоб зняти гроші, а там хрен ночував і вранці встав і пішов.
Відповісти
Прикольно особливо 1-е
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні