Чому не можна давати власний телефон іншій людині: поради

0
-4
Чому не можна давати власний телефон іншій людині: поради
Смартфон це не просто гаджет для зв’язку. В 21 столітті він знає про нас фактично все, починаючи від фото і закінчуючи доступом до наших грошей. На телефоні ми зберігаємо онлайн банки, фотографії та особисту інформацію, слухаємо музику, дивимося фільми, працюємо і навчаємося.

Про це пише GSMinfo.

Враховуючи те, яка інформація зберігається у нас в телефоні, варто задуматися про те, чи давати телефон комусь хоч на хвилину. Ось декілька причин, чому це так небезпечно робити.

Крадіжка телефону
Найперше, що може статися, це те, що ваш телефон просто можуть поцупити. Наприклад, на вулиці до вас підбігає задиханий чоловік в діловому костюмі, якому потрібно терміново подзвонити. На перший вигляд, статний чоловік і здається, для чого йому ваш телефон, але не тут то було. Він з легкістю може розвернутися і втекти з вашим телефоном.

Крадіжка сім-карти
Ваш особистий номер прив’язаний до багатьох документів, тому це ще один спосіб заволодіти вашими сервісами. Людина, яка попросила у вас подзвонити може легко відкрити заглушку і витягнути сім-карту так, що ви навіть і не помітите. Тому крадіжка сім-карти є такою ж небезпечною, як і крадіжка цілого смартфону.

Крадіжка конфіденційності
Незнайомець, або ж навіть знайомий може дуже швидко закачати на ваш смартфон програму для стеження. Навіть якщо людина просто покрутить ваш телефон в руці, після повернення, варто обов’язково обдивитися чи немає завантажених додатків для стеження. Зазвичай, такі додатки на екрані не з’являються, тому варто перевірити налаштування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні