--> Штраф за носіння маски: кафе у Каліфорнії штрафує відвідувачів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Штраф за носіння маски: кафе у Каліфорнії штрафує відвідувачів

0
2
Штраф за носіння маски: кафе у Каліфорнії штрафує відвідувачів
Кріс Кастлмен, який є власником кафе Fiddleheads Cafe, що у Каліфорнії вивісив перед входом у заклад табличку, в якій ідеться про плату за носіння маски.

Про це пише Мета.

Власник закладу вважає, що маски не захищають від корона вірусу, тому вважає що їх носіння є даремним. Кастлмен каже, що введення строгого карантину зашкодило його бізнесу.

«Пора прихильникам цих неефективних державних заходів почати розплачуватися за супутній збиток, який вони колективно заподіяли», — зазначає Кріс Кастлмен.

Власник кофе не боїться, що у його закладі зменшиться кількість відвідувачів. Постійні відвідувачі закладу погоджуються з думкою Кріса, а тих, хто бастує, він просто відправляє у інші заклади.

За носіння маски у закладі власник штрафує відвідувачів у 5 доларів. Зібрані від «штрафів» гроші Кріс обіцяє передати на благодійність.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні