--> У США 7-річний хлопчик годину плив до берега, щоб врятувати рідних: їх віднесло течією. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У США 7-річний хлопчик годину плив до берега, щоб врятувати рідних: їх віднесло течією. ФОТО

0
4
У США 7-річний хлопчик годину плив до берега, щоб врятувати рідних: їх віднесло течією. ФОТО
Семирічний Чейз врятував свою 4-річну сестру і тата, яких віднесло течією приблизно на три кілометри від човна.

Про це повідомляє CNN WKXT.

Інцидент трапився у американському штаті Флорида в п'ятницю, 28 травня, на річці Сент-Джонс в Джексонвіллі, коли сім'я Поустів відправилася плавати на човні.

7-річний хлопчик Чейз Поуст врятував свого тата і чотирирічну сестру, яких віднесло течією. Хлопчик годину плив до берега, щоб покликати по допомогу.

Батько Стівен Поуст розповів, що саме поставив човен на якір, аж раптом течія посилилася і маленька Абігейл, яка сиділа на кормі, впала у воду. Чейз пірнув за нею, однак і сам опинився у полоні потоку.

Стівен, намагаючись допомогти обом, сказав Чейзові плисти до берега, а сам спробував схопити доньку, яка була в рятувальному жилеті.
"Я сказав, що люблю його, тому що не знав, що може статися, - поділився чоловік. - Я намагався триматися за них обох. (...) Вона віддалилася від мене".

Хлопчикові знадобилася година для того, щоб дістатися до берега. Він розповів, що плив на спині та "по-собачому", щоб зберегти сили. Вийшовши з річки, дитина добігла до найближчого будинку і попросила про допомогу.

У цей час, за даними Департаменту пожежно-рятувальної служби Джексонвілля (JFRD), тата і сестру Чейза вже віднесло від 2,4 до 3 кілометрів від човна.

Рятувальники розповіли, що нині усі учасники інциденту почуваються добре. "Ми не могли і мріяти про кращий результат", - зауважили в JFRD.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні