«Гігант мислі»: користувачі соцмереж висміяли університет Зеленського

2
0
«Гігант мислі»: користувачі соцмереж висміяли університет Зеленського
Під час всеукраїнського форуму «Україна 30. Освіта і наука», президент Володимир Зеленський підписав указ щодо створення президентського університету. Відповідний указ викликав насмішки у соціальних мережах.

Користувачі соціальних мереж вважають, що створення президентського університету це лиш маніпуляція, яка відволікає увагу від проблем, які є в Україні.

«Гігант мислі. Або, як людина, яка провела 5 років навчання в КНУ на сцені КВНу, розповідає про «університет президента» в Україні... задовбав цей цирк!», - пише одна з користувачок фейсбуку.



Також на форумі «Україна 30. Освіта і наука», міністр освіти і науки Сергій Шкарлет розповів, що вартість університету становитиме 7,2 млрд. гривень.

«ЗЄленьський жертвує власних 7,2 млрд.грн. на Президенський університет! Меценат однако...», - зазначає користувач фейсбуку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чергова "мильна булька" для "зе-ботів"-будуть мати можливість на різних форумах "дифірамби" розводити.
Відповісти
я знаю - город будет. я знаю - саду цвесть. .... це вже було. історія іде по колу, а на арені цирку по колу бігає загнаний ішачок. в армії є таке поняття : "дурак с инициативой"
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні