--> Є перший випадок: H10N3 - нова загроза з Китаю | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Є перший випадок: H10N3 - нова загроза з Китаю

3
-1
Є перший випадок: H10N3 - нова загроза з Китаю
Китай повідомив про перший випадок захворювання людини пташиним грипом H10N3.

Про це повідомляє Reuters.

Національна комісія охорони здоров'я Китаю (NHC) сьогодні, 1 червня, заявила, що в східній провінції Китаю Цзянсу був підтверджений перший випадок зараження людини штамом пташиного грипу H10N3. Ним заразився 41-річний чоловік

Житель міста Чженьцзян, був госпіталізований 28 квітня через підвищення температури та інших симптомів, йдеться в заяві NHC.

28 травня йому було поставлено діагноз «пташиний грип H10N3», йдеться у повідомленні, але не повідомляється подробиць щодо того, як людина була заражена цим вірусом.

H10N3 - це низькопатогенний штам вірусу, який був виявлений у домашньої птиці. Ризик його поширення в великих масштабах дуже низький, додали в NHC.

Медичне спостереження за його близькими людьми інших випадків поки не виявило.

У Китаї є багато різних штамів пташиного грипу, і деякі спорадично заражають людей, зазвичай тих, хто працює з домашньою птицею. За даними NHC, про інші випадки зараження людей H10N3 в світі раніше не повідомлялося.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вся зараза йде з Китаю
Відповісти
Сжечь, сжечь их нахуй, что б они не существовали!
Відповісти
Зупиніться і подумайте, перед тим, як китайців звинувачувати. А можливо на нашій грішній землі комусь китайська розвинута економіка дорогу переткнула, і в зв'язку з цим одній із могутніх держав того континенту вигідно, щоб всі тревоги та епідемії світового маштабу розпочинались з Китаю.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні