Відновлення гарячого водопостачання у Луцьку відкладається: назвали причини

4
2
Відновлення гарячого водопостачання у Луцьку відкладається: назвали причини
Умови нового договору від "Нафтогазу" повністю суперечать дорученню Президента. Відтак відновлення гарячого водопостачання у Луцьку переноситься на невизначений термін.

Про це повідомили на сайті ДКП "Луцьктепло",

ДКП "Луцьктепло" отримало примірний договір постачання природного газу для підприємства від ТОВ «Нафтогаз Трейдинг» (дочірня компанія АТ «НАК «Нафтогаз») 29 травня. Раніше вище керівництво держави запропонувало план дій щодо врегулювання кризової ситуації, яка виникла на ринку природного газу. Зокрема, Президент України дав доручення АТ «НАК «Нафтогаз» підготувати нові договори з прийнятними умовами, однак його доручення проігнорували.

Новим договором пропонується ціна газу на рівні 7583,89 грн, замість 7400 грн — як було передбачено дорученням. При цьому знову передбачена передоплата вартості спожитого газу і штрафи за порушення термінів її проведення. Більше того, як повідомили у ДКП, банк, згідно умов договору, також зможе списувати кошти з рахунків підприємств без їхньої згоди, якщо виникне заборгованість за спожитий газ.

У ТКЕ вважають, що такі договірні вимоги є дискримінаційними і протиправними та призведуть до дестабілізації роботи підприємств із забезпечення споживачів тепловою енергією.

Зважаючи на таку ситуацію, ДКП «Луцьктепло» не може і не буде укладати договір на умовах, запропонованих ТОВ «Нафтогаз Трейдинг». Відтак, відновлення послуги з постачання гарячої води наразі відкладається.

З 20 травня тисячі лучан залишилися без гарячої води, бо "Луцьктеплу" пропонували купувати природний газ по передоплаті. Грошей на це підприємство немає.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ага вирішила влада . Все для людей роблять . Люди які платять чому мають сидіти без гарячої води якщо в будинках така послуга передбачена? Владисько
Відповісти
піздую бойлера купляти....
Відповісти
Не матюкайся, яйця відсохнуть)!
Відповісти
Знову "Луцьктрепло" підклало свиню. Пора розігнати оту проблемну "кантору".
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні