--> Вплив коронавірусу на дітей: з'явилися тривожні симптоми | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Вплив коронавірусу на дітей: з'явилися тривожні симптоми

0
-10
Вплив коронавірусу на дітей: з'явилися тривожні симптоми
Наразі СOVID-19 проявляється у дітей слабкими симптомами. Однак ситуація змінюватиметься, бо змінюється сам вірус. В Індії влада попередила населення про негативний вплив коронавірусу на дітей.

Про це заявив член NITI Aayog, педіатр і вчений-терапевт Вінод Кумар Пол, пише РБК-Україна.

Коронавірус, за його словами, може серйозно загрожувати дітям. Вплив COVID на дітей може посилитися. Влада країни вже готується до боротьби з такою ситуацією.

Вже зараз з'явився тривожний "мультисистемний запальний синдром" у дітей. Через це в Індії терміново сформували групу для вивчення педіатричних ускладнень, пов'язаних з інфекцією.

За словами лікаря, у дітей спостерігаються дві форми COVID. У першій у дитини росте температура, потім з'являється кашель і застудні симптоми. Це призводить до пневмонії і дитину госпіталізують.

В іншій, після лікування від COVID через 2-6 тижнів деяких дітей знову починає лихоманити. З'являється висип, запалюються очі і спостерігається тенденція до діареї, блювоти й кровотечі. Цей синдром і називають "мультисистемним запальним синдромом".

Учений-терапевт зазначає, що це унікальне захворювання, яке спостерігається лише серед дітей. Мультисистемний запальний синдром не вимагає складного лікування, але воно має бути своєчасним.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні