Що дешево, то не модно: найкоштовніші покупки українських зірок

0
7
Що дешево, то не модно: найкоштовніші покупки українських зірок
Українські зірки часто показують свої коштовні покупки і хизуються найціннішими речами. Зараз ми дізналися, які покупки робили відомі знаменитості України.

Про це пише Вона.

Українська телеведуча Катя Осадча славнозвісна не лише за колекцією своїх капелюхів, а й за колекцією власних автомобілів. Нещодавно зірка придбала собі нове авто Ягуар XJ.



А ось зірка паркету Женя Кот показав найдорожчу покупку у своєму житті. Танцівник довго накопичував гроші, аби стати власником розкішного будинку, який коштує 100 тисяч доларів. До комплекту Кот придбав автомобіль за 20 тисяч доларів, та мотоцикл за 10 тисяч доларів.



Відома співачка Оля Полякова розповіла, що найдорожчі для неї покупки це брендові речі. Перебуваючи у Парижі зірка придбала одяг відомих брендів на 50 тисяч євро. Проте, Полякова зізналась, що скористалася платиновою карткою свого чоловіка.



А от Аліна Гросу вперше за 13 років здійснила найбільш вагому і коштовну для себе покупку. Співачка придбала новенький Лексус 460, про який давно мріяла.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні