Андрія Ярмоленка віддають у московський «Спартак»

1
-7
Андрія Ярмоленка віддають у московський «Спартак»
Лондонський "Вест Гем" бажає придбати півзахисника московського "Спартака" чеха Алекса Крала. Як часткову оплату лондонці запропонували москвичам українця Андрія Ярмоленка.

Про це з посиланням на Westhamfans повідомляє gazeta.ua.

Таким чином "Вест Гем" розраховує покрити половину вартості Крала. Трансфер чеського хавбека оцінюють у 16 млн євро.

Однак, схоже, у керівництва "Вест Гема" не все гаразд з розумінням реальності. Навряд чи "Спартак" захоче міняти 23-річного футболіста на 30-річного схильного до травм ще й із дуже пристойною зарплатою.

До того ж і сам Андрій навряд чи погодиться на переїзд до Москви.

Раніше український футболіст говорив, що такого вчинку не сприймуть його рідні. "Батько мене точно не зрозуміє!" - впевнений Ярмоленко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дуже справедливе та правильне рішення прийнято керівництвом лондонського ФК "Вест Гем". Наскільки А.Ярмоленко нікому не потрібний, що його не тільки не можуть продати, а вже добре видно у Європі, що цей спортсмен і як футболіст нікому не треба, а просто віддають куди завгодно аби позбутися від нього.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні