--> Лікарка вимагала 8000 доларів хабаря. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лікарка вимагала 8000 доларів хабаря. ФОТО

3
-2
Лікарка вимагала 8000 доларів хабаря. ФОТО
Зловмисницю, лікарку одного з медичних комунальних закладів Львівської обласної ради, викрили слідчі відділу розслідування особливо тяжких злочинів (детективи) слідчого управління поліції Львівщини спільно з оперативниками Управління Служби безпеки України у Львівській області, за процесуального керівництва Військової прокуратури Західного регіону.

Інформує Поліція Львівської області.

Як встановили правоохоронці, лікар вимагала в учасника бойових дій неправомірну вигоду у сумі 8 тисяч доларів США за сприяння у наданні йому позитивного висновку МСЕК про визначення 2 групи інвалідності, що передбачає соціальну виплату у розмірі близько 800 тисяч гривень.

1 червня правоохоронці затримали зловмисницю в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України під час одержання нею неправомірної вигоди.

Вирішується питання щодо повідомлення затриманій про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України та обрання їй запобіжного заходу.

Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це единий чесний учасник АТО/ООС, який не витримав та пішов до СБУ/МВС і написав заяву на вимагачку хабарів. А скільки до нього "тихо-тихенько" через цю корупціонерку пройшло нечесних учасників АТО/ООС - хабародавців, які по суті вже мають захмарні пільги, їм фактично все і так дається безоплатно за рахунок держави, але ні ще треба зробити інвалідність: кому 3 групу, кому 2 групу, а кому і 1 групу при тому, що і руки на місці здорові і ноги на місці ходять, і ніби з головою все в порядку. Ось такі у нас захисники вітчизни. Все необхідно урвати від тої держави, і ось тоді можна всім розказувати, що у нього повний порядок. Мало все їм мало, "зажрались" далі нікуди!!! А хто вам захисники ці пільги оплачує на 100%, ми народ, це: податки, збори, відрахування кожного місяця від простих роботяг, які ще залишились працювати в Україні. Позор таким воякам АТО/ООС!!!
Відповісти
Один Остап у нас чесний. На яких фронтах воював ?
Відповісти
Дійсно правду каже Вакарчук, якби не працюючі люди, у яких відраховують для цих атошників, хер мали би вони такі пільги і такі зарплати, які зараз мають. Не було би таких пільг та зарплат - хер би вони пішли на війну воювати. 90% з тих захисників вже давно опанували би Польщу, як всі заробітчани.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні