«Українська блогосфера: за ким варто слідкувати»: Юлія Біньковська

1
-1
«Українська блогосфера: за ким варто слідкувати»: Юлія Біньковська
«Українська блогосфера: за ким варто слідкувати»: нова героїня - Юлія Біньковська (julia_binkovska). За блогом красуні стежать більше 80 тисяч підписників.

Чому саме цей блог

Юлія - професійна модель, майстер спорту з волейболу, любляча матуся та мандрівниця. Її біографія насичена яскравими поворотами долі та різкими змінами.



Дівчина народилась в Луцьку, але все свідоме життя жила у різних містах та країнах. Спочатку був волейбол, через який вона постійно була у роз‘їздах. Далі - 3 роки життя на Мальті, після чого відбулись кардинальні зміни і переїзд у Китай.

У Китаї Юлія професійно зайнялась моделінгом. Загалом у Китаї вона прожила більше п‘яти років.

«З фото та подіумом я на «ти»»- пише модель.

Кожну свою поїздку та подорож дівчина транслює на сторінці. Вона ділиться найцікавішими місцями, красивою архітектурою, природою та смачними закладами. Тому, спостерігаючи за блогом, ніколи не занудьгуєш.

Після Китаю дівчина потрапила на проект «Топ-модель по-українськи», де вона, знову ж-таки, постійно була пліч-о-пліч з об‘єктивами камери. Вона майже дійшла до фіналу, хоча під час зйомок Юлія пережила складну операцію, яка загрожувала подальшій участі у програмі.



«Я прийшла на проект, щоб навчитися позувати, стати професійною моделлю і підписати контракт з брендом «Victoria’s Secret»», - каже дівчина.

Нещодавно блогерка відкрила власну фотостудію, адже вирішила, що завдяки багатому досвіду може створити справді особливе місце.
Зараз дівчина продовжує будувати кар‘єру моделі та багато подорожувати.

Що перевернуло життя Юлії з ніг на голову

6 місяців підписники Юлії провели у стані «незнання». Дівчина довго тримала інтригу, постила фото з завуальованими підписами:
«Не повірите, але за останні півроку я набрала більше 8 кг!
Хто вгадає чому?», - пише у одному з дописів блогерки.

На що підписники по-різному реагували, хтось думав, що вона хворіє, а інші писали, що вона просто щаслива, от і розслабилась.

Все вийшло набагато цікавіше! Через деякий час Юлія запостила фото зі своїм хлопцем, де все стало на свої місця - пара була в очікуванні первістка.

Наприкінці жовтня Юлія стала матусею. На світ з‘явився малюк, якого назвали Степаном, зараз йому вже 7 місяців.



Юля зізнається, що з появою синочка її життя заграло іншими фарбами.
«Я думала, що з новонародженою дитинкою буде набагато важче. Перших 2 тижні справді була жесть, але з часом так звикла, ніби сто років його знаю!», - пише Юля.



Наразі, блог Юлії тісно пов‘язаний з темою материнства. Вона й надалі слідкує за собою та розвивається, у постах ділиться улюбленими фільмами та серіалами. З підписниками постійно на зв‘язку.

МАРІЯ КОВАЛЬЧУК
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
це порно сайт для щасливих?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні