--> «Обман по-волинськи»: масові скарги лучан | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Обман по-волинськи»: масові скарги лучан

10
7
«Обман по-волинськи»: масові скарги лучан
Громадський діяч Сергій Поха звернувся в редакцію Волинь 24 із проханням оприлюднити інформацію про жінку, яка ймовірно обманює людей. Йдеться про Катерину Савчук. Вона, нібито працює з мамою, у якої декілька магазинів із меблями.

«Мені порадив її знайомий. Сказав, що надійні люди і можна замовити диван. Зв’язалися з нею, вона приїхала і все заміряла. На перший погляд людина досвідчена і зі стажем, розбирається в меблях. Ми заключили з нею угоду, все нормально. Особисто я дав їй на руки суму завдатку 20 тисяч гривень. Після того як проходять терміни і ти до неї телефонуєш, вона починає казати що через 10 днів, через 5 днів буде все виконано. І тягне час постійно віднєкуючись», - каже Сергій.



Також чоловік розповів, що вона просто зникла, не відповідає на дзвінки і додає користувачів у чорний список, аби ті ніяк не могли з нею зв’язатися. Коли він оприлюднив інформацію про цю жінку в своїх соцмережах йому написали багато людей. Виявилось, що Катерина Савчук взяла кошти на неіснуючі меблі не лише у нього.

«Вона у мене зайняла близько двох тисяч євро і просто пропала. Не відповідає на дзвінки. Ніби в школі разом вчилися і нормальна дівчина була», - каже одна з користувачок фейсбук.

Чоловік написав заяву в поліцію. І як стало відомо, він не один такий. З його слів, на цю жінку в поліції лежить далеко не одна «скарга».

«Звертаюсь від свого імені - немає вам чого чекати, ідіть пишіть заяву у поліцію», - зазначає Сергій.







Якщо ви теж стали жертвою обману Катерини Савчук, пишіть на пошту редакції Волинь24: volinfo24@gmail.com.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Та да вона ще й наркоманка!!!
Відповісти
Теж мали необережність замовити меблі у даної особи???? ще й по знайомству
Нічого хорошого не можу сказати
Відповісти
Жах!!!!! Обходьте стороною дану особу!! Магазин світ меблів і декору «МакКо».
Ніколи не мала жодних проблем з різними замовленнями і продавцями, поки не зв’язалася з Катериною!
Дуже скандальна особа , яка лізе до своїх клієнтів в бійку і тікає з магазину коли люди приходять за своїми коштами. Шахрайка!!!
НІКОЛИ, нікому не порекомендую цей магазин! В Луцьку є багато кращих магазинів з меблями і гарним обслуговуванням.
Відповісти
О, нічого дивного... Ще років сім тому замовили у них кухню, то мали проблем на свою голову. Поки не пригрозила поліцією, то ніяк не могли розібратися. Надіюсь, найдуть-таки управу на цю "бізнесменшу"...
Відповісти
Добра сука!!! Мав справу з її "меблями"і з нею. Пройдисвітка. Живе за приципом 11-ї заповіді: наїби ближнього і не випускай з виду дальнього, бо він тебе наїбе і возрадується.
Відповісти
Поки бачу Сергій, що ти зробив рекламу самому собі та зайшов у такий глухий та темний кут, а як вийти з нього не знаєш? Саме зараз обісраний ти дорогенький тому, що "повівся" на пропозицію цієї пройдохи. Чимось мабуть вона тебе причарувала. Так що заочно лякати її, та таких же самих аферисток, як вона сама не треба. Був би ти настоящий мужик, без вагань сам знайшов би цю суку та покарав.
Відповісти
На перший погляд приємна дівчина. Але оказується,що ця істота ШАХРАЙКА!!! Непотріб, позорить своїх рідних та близьких...
Відповісти
Що там приємного? Стоїть з бокалом вина пяна пізда. Знайшов приємну. Овечка з блбдяхами.
Відповісти
Кухар, тобі слова не давали, так що "не рубай умняка"... да там яблуко в руці а не бакал вина))
Відповісти
Громадський діяч. Ахаха. Сміявся голосно)))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні