«Українська блогосфера: за ким варто слідкувати»: Ельвіра Лепа

1
0
«Українська блогосфера: за ким варто слідкувати»: Ельвіра Лепа
«Українська блогосфера: за ким варто слідкувати»: Ельвіра Лепа (@lepochkaa). У дівчини маже 65 тисяч прихильників, які стежать за її сторінкою.

У шапці профілю вказано: «Мені Фіолетово, #лохізмкрові», «Лінива жопєнь» та «Королева шавухи».

Дівчина абсолютно не соромиться бути собою. Саме з цієї причини вона веде постійну рубрику очікування/реальність, де вона показує, що всі люди не ідеальні, а красиве фото залежить від ракурсу.



Кому сподобається блог

Аудиторія Ельвіри – це молодь, яка «шарить» у сучасному гуморі та «мемах». Вона знімає, здавалося би, звичайні будні, але щоразу вона «ловить» смішні моменти, які публікує у сторіз.

Еля – студентка ЛБМК (Луцького базового медичного коледжу) і навіть має однойменну рубрику у сторіз. Тут вона знімає будні студентів, у яких кожен впізнає себе.

«Встати в 6:00 і запізнитись… Люблю, умєю, практікую», - пише блогерка.

Також дівчина жартує про підготовку до екзаменів:

«Завтра екзамен, а що роблю я?

- Їм, займаюсь фігньою, ходжу на фотосесію та п’ю чайок, аби не вчити».

Ельвіра затята мандрівниця, встигла побувати у Туреччині, Болгарії та Єгипті. У сторіз вона ділиться курйозами, за якими спостерігати без сміху - не можливо.



Чого лише варта ситуація в Туреччині, коли її подруга забрала чужий надувний круг, бо подумала, що він належить її сестрі!

Не лише жарти

Не зважаючи на часті жарти та сміх, Ельвіра дуже цікава та глибока дівчина. Вона часто ділиться власними думками та влаштовує інтерактиви у блозі: ділиться улюбленими фільмами та серіалами, пише декілька фактів про себе, а підписники відгадують у коментарях.



Блог дівчини обов’язково сподобається молодому поколінню. Сторінка Ельвіри – це місце, де можна відпочити думками та посміятись від душі!

МАРІЯ КОВАЛЬЧУК
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нащо гамном обмазалась?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні