--> У Луцьких приміських маршрутках підвищили ціну на проїзд | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьких приміських маршрутках підвищили ціну на проїзд

0
9
У Луцьких приміських маршрутках підвищили ціну на проїзд
Директор департаменту економічної політики Луцької міської ради Борис Смаль прокоментував ситуацію щодо підняття тарифів в приміських маршрутах Луцька. За його словами, мова йде про маршрути, договори на які укладала Волинська облдержадміністрація.

Про це повідомляють на сайті Луцької міської ради.

«Звичайно, нам не подобається те, що відбувається. Маршрути, які були колись міжміськими, у зв’язку з приєднанням прилеглих територій до міста, зараз стали міськими», - зазначив Борис Смаль.

Мова йде про маршрути №377 Луцьк – Клепачів; №149а Луцьк — Озерце; №149а Луцьк — Озерце (через Кульчин); №104 Кульчин – Луцьк; №107 Ківерці — Луцьк; №294 Луцьк — Липляни; №427 Луцьк — Озденіж; №224 Луцьк — Рокині; №182а Луцьк (залізничний вокзал) — Заболотці; Луцьк — Липне; №181 Луцьк — Богушівка; №161 Луцьк — Ботин; №227 Боголюби — Луцьк; №182 Луцьк — Заболотці.

«Я застерігаю управління транспорту та зв’язку облдержадміністрації від таких дій і попереджаю, що ми будемо захищати своє населення від необґрунтованих тарифів. Вони встановлюються, погоджуються та перевіряються тарифним відділом департаменту економічної політики Луцької міської ради. Ця процедура не скасована і буде діяти й надалі», - зазначає Смаль.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні