Топ-3 фільми для літнього настрою

0
-15
Топ-3 фільми для літнього настрою
Які фільми подивитися влітку 2021 року? Звісно ж, романтичні, сповнені незабутніми подорожами, неймовірними пригодами та літнім настроєм.

Про це пишуть Факти.

Вікі Крістіна Барселона

Фільм «Вікі Крістіна Барселона» є творінням скандального, але ну дуже талановитого режисера Вуді Аллена.

Тут є все, що треба для ідеального літнього фільму: і заплутана романтична історія, і справжні іспанські пристрасті, і харизматичні актори, і мальовничі краєвиди фантастичної Барселони.

У ролях – гарячий іспанський мачо Хав’єр Бардем, пристрасна Пенелопа Крус і красуні Скарлетт Йоханссон та Ребекка Голл.



Прянощі та пристрасті

Стрічка «Прянощі та пристрасті», здається, наскрізь просякнута пряним ароматом індійських спецій та колоритом Провансу.

Це красива і добра історія про родину емігрантів з Індії, яких доля закинула в невеличке містечко на півдні Франції. Саме тут вони відкривають маленький сімейний ресторан індійської кухні. От тільки власниця ресторану навпроти, мадам Мелорі (Хелен Міррен), не збирається мириться з таким сусідством без бою.

Продюсерами стрічки виступили Стівен Спілберг та Опра Вінфрі. А Хелен Міррен за роль норовливої хазяйки ресторану отримала Золотий глобус.



Мистецтво мандрувати
«Мистецтво мандрувати» – кіно для тих, хто мріє про подорожі, але ніяк не може на них наважитись. Єднання з природою, небезпечні пригоди та безмежна свобода – ти знайдеш у цьому фільмі все.

Після розчарування в коханні герой стрічки Мистецтво мандрувати – 19-річний Коннор – вирішує вирушити в подорож. Адже який сенс сидіти і страждати, якщо можна лікувати рани, мандруючи маловідомими куточками планети? Подорож Коннора і його друзів пролягатиме через Нікарагуа, Колумбію, Перу, Панаму та Болівію. На їхньому шляху зустрічатимуться і покинуті міста, і небезпечні джунглі, і вражаючі краєвиди.

Тож якщо хочеш за півтори години побачити ледь не півсвіту – сміливо вмикай цей фільм. І надихайся ідеями для власної відпустки

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-15

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні