--> 102-річна іменинниця розкрила секрет довголіття | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

102-річна іменинниця розкрила секрет довголіття

0
2
102-річна іменинниця розкрила секрет довголіття
Жінка відзначила 102-й день народження і розкрила секрет довголіття.

Про це повідомляє видання Local 12.

Мешканка американського міста Дарлінгтон у штаті Південна Кароліна, Енні Мей Белін відзначила свій 102-й день народження. Провела його в колі сім'ї, друзів і парафіян з її церкви. Під час святкування на іменинниці було безліч прикрас, довершувала образ корона на голові винуватиці свята.

Американка заявила, що один із секретів її довголіття - не сунути ніс у чужі справи. «Намагатись займатися своїми справами і не лізти в чужі. Хоча я люблю людей і люблю спілкуватися з ними», - розповіла Белін.

Іменинниця заявила, що віра в Бога є ще однією причиною, завдяки якій вона дожила до 102 років. «Я просто хочу продовжувати любити Бога і ставитися до людей так, як я хотіла б, щоб вони ставилися до мене. Нам потрібно більше любові в цьому світі», - підкреслила вона.

Також літня жінка вважає дуже важливим стежити за собою в будь-якому віці. Вона, для прикладу, робить укладку волосся кожні два тижні в особистого стиліста.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні