Скандал у супермаркеті: в акційній ковбасі покупець виявив шматок скла

0
1
Скандал у супермаркеті: в акційній ковбасі покупець виявив шматок скла
Чоловік виявив скло у ковбасі, яку купив за акційною ціною в супермаркеті біля будинку.

Про це повідомляє телеканал Україна 24.

В одному із супермаркетів міста Суми покупець виявив скло в ковбасі. За словами чоловіка, коли він їв ковбасу, то спочатку подумав, що йому попалася кістка. Виявилося, що це був шматок скла, розміром з горошину.

Адміністраторка магазину, де придбали "скляний" м'ясний виріб, перевіривши чек і товар, повернула за нього гроші. Відомо, що ковбасу роблять спеціально для цієї мережі, і директор маркету запевнив, що досі скарг на цей продукт не надходило.

Попри повернуті гроші, потерпілий написав заяву в Службу захисту прав споживачів, прикріпивши чек і відповідні фото.

Якщо підтвердиться факт потрапляння скла в продукт споживання, то оператор ринку понесе адміністративну відповідальність, а всю небезпечну продукцію заберуть з реалізації.

Виробникові ж загрожує символічний штраф - близько 500 гривень. Якби ж потерпілий потрапив у лікарню, виробник зобов'язаний був би сплатити лікування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні