--> Свінгер паті: журналістка випадково зробила аудіозапис сексу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Свінгер паті: журналістка випадково зробила аудіозапис сексу

0
-10
Свінгер паті: журналістка випадково зробила аудіозапис сексу
26-річна журналістка з Данії Луїза Фішер у ході репортажу записала на диктофон секс гостей свінгер-клубу. Фрагмент ефіру, на якому чути жіночі та чоловічі стони, опублікований у Twitter-акаунті радіостанції Radio4.

"Попередження: стало спекотно як для нашого репортера, так і для гостей", – зазначено в підписі до цього ролику.

Луїза Фішер знімала репортаж про відновлення роботи розважального закладу Swingland неподалік Копенгагена після пом'якшення заходів щодо боротьби з коронавірусом. Журналістка запитала гостей про їхні враження.

"Мені здалося, що люди у клубі свінгерів набагато ввічливіші одне з одним, аніж, наприклад, у звичайних барах чи клубах", – зазначила Луїза, коли підійшла до великого ліжка.

Програмний менеджер радіостанції Тіна Крагелунд високо оцінила "зусилля" Фішер. "Я думаю, що це круто, коли наші репортери експериментують з іншою журналістикою", – зазначила вона.

У коментарі для шведської телекомпанії SVT Крагелунд зазначила, що Radio4 "не боїться контакту з чимось настільки ж універсальним, як секс".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні