--> «Обман по-волинськи»: нові скандальні історії | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Обман по-волинськи»: нові скандальні історії

15
5
«Обман по-волинськи»: нові скандальні історії
Після публікації «Обман по-волинськи»: масові скарги лучан», до редакції Волинь 24 звернулися десятки, ймовірних, потерпілих, які теж потрапили в лапи луцької «аферистки» Катерини Савчук.

Одна з постраждалих розповідає, що теж замовляла меблі у пані Катерини і навіть ворогу б не побажала мати з нею справу.
Зі слів жінки, Катерина Савчук є приватним підприємцем, що підтверджується відповідними укладеними договорами.





«Замовила меблі ще у жовтні місяці. Частину привезли з горем пополам, а на комод чекаю ще з жовтня. Згодом сказали, що зовсім не привезуть. На даний момент, ні грошей, ні меблів. Наразі сума боргу складає 20 тисяч гривень», - зазначає потерпіла.



Жінка каже, що збиралася писати заяву в поліцію і сказала про це Катерині Савчук, однак Катерина попросила вибачення і обіцяла все виправити.

«Я погодилася на те, щоб ту суму грошей, яку мені були винні обміняли на крісло. Обіцяли привезти на наступний день, а привезли через 1,5 місяця», - наголошує жінка.



Зараз пані Катерина на зв’язок не виходить, мовляв, у неї помирає бабуся і ніхто гроші повертати не буде.



На фейсбук сторінці Волинь24 у коментарях під дописом про луцьку «шахрайку», ймовірні обмануті користувачі теж висловилися щодо дій Катерини Савчук:



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Які наівні люди, де ви таких аферистів відшуковуєте на вулиці чи що, серед пішоходів з табличкою вони стоять на грудях, що продають меблі чи що??? Запам'ятайте: меблі продаються у спеціальних меблевих магазинах, їх у нашому хоча невеличкому м. Луцьку, більще як 20 штук, а ціни в магазинах зараз набагато нижчі ніж в цих шахраїв-спекулянтів, що "торгують-сидять" на ринках та протирають хто штани, хто спідницю на тому ж дивані або в нарди грають на тому ж столі, які хочуть продати. Вони ці спекулянти для того там і сидять, щоб вас наівних обманювати. Вони ніколи незацікавлені, щоб гарно обслужити покупця. Меблі вибирайте у спеціалізованих меблевих магазинах, де на видному місці при вході у магазин: всі правовстановлюючі документи на продаж меблів, яка фабрика виготовляє меблі, ліцензія на право підприємницької діяльності і т.д. , телефони магазинів, фабрики, головного бухгалтера, менеджерів з якими напряму через продавця магазину в Луцьку, можна зв'язатись та отримати любу консультацію. І все, ви як покупець хоча на 70% захищені. А то якась "проходімка-шахрайка" нав'язує себе продавцем меблів, продає вам якісь маблі, де ви таких шукаєте??? Позор українській нації, самі винні.
Відповісти
Хотіли халяви- отримали.
Відповісти
А поліція куди дивиться. Чи копняків треба надавати, а податкову не цікавить чи сплачує вона податки?!!!
Відповісти
Звертаюсь до Волинь 24. Проведіть розслідування по цій пані бо пан Анатолій Кононов все порішає. Сидіти ця тварюка не буде.
Відповісти
Звертаюсь до Волинь 24. Проведіть розслідування по цій пані бо пан Анатолій Кононов все порішає. Сидіти ця тварюка не буде.
Відповісти
Якщо у тебе немає нікого, щоб за тебе порішали, то жаба душить?
Відповісти
Ти дебіл
Відповісти
Кончена наркоманка
Відповісти
Моя подруга в минулому, обдурила мене ж на гроші, замовила зе в березні, коден день обіцяла привезу. Зайнята, вихідні, товар, ще шось асе на купу плете и обіцяє через годину привезти, 2 місці її видзвонювали лиш тоді з горем по полам з погрозами приїхати бо неї, привезла. Сказала дуже якісні меблі, місяць як встановили і матеріал почав відслоюватись, частина меблів не привезена, телефон відключений, на прохання вернути кошти каже зараз добре в пропадає.
Подруга-шахрайка.
Буду однозначно звертатись в поліцію
Відповісти
Ця тварюка вже навіть не стане вона зараз в Ірландії. Живе припіваючи. Якщо потрібно более точна інформація можу скинути
Відповісти
Ця пані аферистка вже в Ірландії якщо комусь треба інфа можу скинути подробиці
Відповісти
Добрий день, ця Катя живе поряд з нами в сусідньому будинку в поселені українців в Ірландії, творе ті же справи що і на Україні!!! Хто має офіційну інформацію щодо її статусу в Україні??? Чітко в розшуку вона?
Відповісти
Віктор, дуже прошу наберіть мене на вайбер!!!+380992222460… я живу в Ірландії поряд з цією гадюкою!!!
Відповісти
Нашли інформацію про неї!!! Дякуємо!!! Тепер нею займаються служби!!!
Відповісти
Фигово,у нас службы работают,если она не в тюрьме,а в Ирландии возле Дублина,и тут в Ирландии схемы поворачивает.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні