--> Найцікавіші туристичні місця України: соцопитування | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Найцікавіші туристичні місця України: соцопитування

0
-1
Найцікавіші туристичні місця України: соцопитування
Фахівці провели дослідження і з’ясували, у яких регіонах українцям найбільш цікаво проводити свій відпочинок.

Про це пише Вгору.

Цьогоріч, більша половина громадян України віддає перевагу внутрішньому туризму і збирається провести відпочинок на батьківщині.44% жителів вважають, що кращий відпочинок буде у межах інших регіонів. А от 27% опитаних збираються відпочивати у межах своєї області.

Найбільшу перевагу українці віддають Одесі, куди збирається поїхати 17,4% опитаних громадян. Далі іде Закарпаття (11,8%), Запоріжжя (7,7%) та Львівщина (6,7%).

У Одесі, найперше що приваблює людей - це море. Також архітектурні ансамблі й колоритна кухня. Закарпаття подобається любителям гір і автентичної кухні. У Львівській області відзначають солідний сервіс і демократичні ціни. У Запорізькій області туристів цікавлять курорти на узбережжі Азовського моря та екскурсії по місцях козацької слави.

До речі, Херсонщина, яку не один рік позиціюють як «туристичну перлину України», до рейтингу найпривабливіших туристичних регіонів не потрапила.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні