--> Екстренер збірної: у Шевченка будуть серйозні проблеми | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Екстренер збірної: у Шевченка будуть серйозні проблеми

0
-2
Екстренер збірної: у Шевченка будуть серйозні проблеми
Екскерманич національної збірної України з футболу Йожеф Сабо (1996-1999) вважає, що нинішньому керманичу національної команди Андрієві Шевченку буде непросто з вибором стартового складу на Євро-2020.

Про це повідомляє Футбол News.

"Мені сподобалася гра. Особливо перший тайм. Контроль м'яча був хороший, швидкості були хороші, були гольові моменти, прекрасний забитий м'яч. Вони витягли з лівої зони захисника і вийшло так, що наш вільний гравець забив м'яч. Караваєв зробив прекрасну передачу.

Що стосується складу. Той же Степаненко, який вийшов на заміну. Для мене Степаненко, як для професійного тренера, один з найкращих опорних півзахисників в Європі. Він прекрасно страхує і праворуч, і ліворуч.

У тренерського штабу будуть проблеми, тому що з'явився Зінченко, є Марлос. Нікуди від цього ми не дінемося – це футболіст. І той же Степаненко. Ну і захисна лінія – Караваєв і Миколенко – це динамівці, ну і воротар. Шевченко вирішив поставити захист київського Динамо. У другому таймі також створили дуже багато хороших моментів", – сказав Сабо.

Нагадаємо, у товариському матчі з Північною Ірландією "синьо-жовті" здобули мінімальну перемогу – дебютний гол за збірну у першому таймі забив Олександр Зубков.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні