Покликали зніматись для Тік Ток: зґвалтували 16-річну школярку

1
3
Покликали зніматись для Тік Ток: зґвалтували 16-річну школярку
Двоє невідомих запросили школярку знятися у мальовничому місці в роликах для соцмережі Тік Ток. Натомість зґвалтували її.

Про це повідомляє Dhaka Tribune, передає Уніан.

Інцидент стався наприкінці травня у Бангладеші. Батько 16-річної дівчини звернувся в місцеву поліцію, звинувативши в зґвалтуванні творців контенту для соцмереж.

За даними слідства чоловік та жінка вийшли на контакт з дівчиною через соцмережі. Після нетривалого спілкування, жінка заманила неповнолітню на зйомку в мальовничому районі міста. Там дівчину змусили прийняти наркотики, а потім зґвалтували.

За даними місцевих ЗМІ, у Бангладеш тривалий час діє злочинне угруповання, яке запрошує молодих людей позніматись для Тік Ток, а потім викрадає їх. Здебільшого дівчат, яких згодом примушують займатись проституцією.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
от цікаво, жителям Бангладеш пишуть про новини з Волині? Бо нам дуже ж треба знати, що у них робиться)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні