На балансі дитячої залізниці знайшли двох ведмедів

0
12
На балансі дитячої залізниці знайшли двох ведмедів
Двоє ведмедів перебували на балансі дитячої залізниці у Запоріжжі.
"Укрзалізниця" передасть їх у зоопарк Ouwehand Zoo в Нідерландах.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив в.о. голови правління "Укрзалізниці" Іван Юрик.

"Двох клишоногих, які якимось дивом (та ще історія) виявилися на балансі Запорізької дитячої залізниці, ми передаємо на реабілітацію і зміст в зоопарк Ouwehand Zoo. Це в місті Ренен, Нідерланди. Комфортне проживання їм там гарантовано, ще й з басейном і водоспадом. Всі витрати на трансфер і зміст бере на себе зоопарк ", - написав в.о. голови правління.

За його словами, пошук нового дому для тварин тривав кілька років, бо центри для реабілітації ведмедів в Україні відмовлялись їх прийняти до себе через відсутність місць.

"Точно знав, що в процесі продажу непрофільних активів будуть сюрпризи у вигляді лазень, магазину "Ювілейний" або кафе "Вишенька", але ведмедів точно не очікував, - зазначив Юрик і резюмував, - кажуть, що вже у вересні наші ведмеді будуть жити в закордонному санаторії. А ми тут продовжимо ламати списи з непрофільними активами".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні