--> У місті на Волині старша жінка побила 12-річну дівчинку. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У місті на Волині старша жінка побила 12-річну дівчинку. ФОТО

0
-3
У місті на Волині старша жінка побила 12-річну дівчинку. ФОТО
У місті на Волині жінка побила 12-річну дівчину.

Про це повідомила на своїй сторінці у ФБ Valiusha Lukash.

У своєму дописі мама неповнолітньої повідомила, що 2 червня близько 16-ї години на її доньку напала жінка. Підійшла ззаду, схопила за волосся і почала бити по голові. Та почала кричати. На крик збіглись перехожі, які й врятували дитину.

Як стверджує авторка допису, ця місцева мешканка часто поводить себе агресивно і це не перший випадок нападу як на дітей, так і на дорослих.

Поліцейські у Рожищі відкрили кримінальне провадження за фактом нанесення тілесних ушкоджень дитині. Про це Район.Рожище поінформували у місцевому відділі поліцейської діяльності.

Як повідомили працівники поліції, після допису у ФБ до них надійшла також колективна заява від мешканців будинку, де проживає жінка. Сусіди обурені її поведінкою.

Фото зі сторінки Valiusha Lukash

У поліції просять жителів Рожища, які також стали жертвою цієї особи, звернутися із відповідною заявою у відділ поліцейської діяльності.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні