--> Фронтвумен Gо-А прокоментувала чутки про роман з фронтменом Maneskin | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Фронтвумен Gо-А прокоментувала чутки про роман з фронтменом Maneskin

0
-4
Фронтвумен Gо-А прокоментувала чутки про роман з фронтменом Maneskin
Романтичні стосунки солістів: що пов'язує Катерину Павленко з Давидом Даміано.

Про це лідерка гурту Gо-А розповіла в інтерв'ю Vogue.ua.

Нещодавно в Роттердамі відбувся фінал пісенного конкурсу "Євробачення-2021", де Україну представляла група Gо-А.

Неординарні музиканти зайняли високе 5 місце та змогли підкорити публіку індивідуальним стилем та харизмою. Перемогли ж на конкурсі італійці Maneskin. Нещодавно в Мережі з'явилися інформація про роман солістів двох колективів - Катерини Павленко та Давида Даміано.



Солістка Gо-А заявила, що не перебуває у стосунках з харизматичним італійцем. А подібні чутки з'явилися після того, як дівчина поділилася спільним знімком у закритому чаті слухачів.

Однією з причин появи таких пліток солістка Gо-А вважає схожість по стилю і зовнішньому образу. Однак така колоритна пара існує тільки на просторах Інтернету, в житті музикантів пов'язують лише теплі спогади про конкурс.

Та зовсім скоро Давида та Катерину може пов'язати не тільки дружба, а й спільний проєкт, який солісти вже обговорили. Тож, можливо, незабаром слухачі зможуть насолодитися спільним вибуховим треком виконавців.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні