«Українська блогосфера: за ким варто слідкувати»: Сергій Бунда

1
-10
«Українська блогосфера: за ким варто слідкувати»: Сергій Бунда
«Українська блогосфера: за ким варто слідкувати»: Сергій Бунда (@sergiy.bunda).

Сергій - відомий Інстаграм-блогер, також знімає відео у «ТікТок», кількість підписників його Інстаграм-блогу сягає 112 тисяч!

Хлопець родом з Червонограда. Він називає себе маленьким тревел блогером, а у шапці профілю пише, «відео знімаю, всім настрій піднімаю».



Блогер за своє життя відвідав близько 30 країн і на цьому зупинятись не збирається.

Простота та чудове почуття гумору - це те, чим Сергій «чіпляє» своїх підписників. У блогу ви спостерігатимете не лише за численними подорожами, а і просто за життєвими історіями.

Блогеру - 21 рік, а його перша подорож була по Україні. Почав з автостопу, а у 18 років відправився закордон. Перша країна, яку він відвідав - Білорусь. Зараз він має послужний список відвіданих країн: Єгипет, Туреччина, Ліван, Кіпр, Ізраїль, Палестина, Грузія, Азербайджан, Німеччина, Польща, Швейцарія, Болгарія, Румунія, Бельгія, Франція, Іспанія та багато інших!



Хлопець обожнює футбол і вважає, що він змінив його життя. Улюблена футбольна команда - «Карпати Львів».

Сергій доказує, що подорожувати може кожен з нас, навіть не обов‘язково закордон. Головне - не відкладувати життя на завтра та вірити в себе!

«Уяви себе в головній ролі надихаючого фільму під назвою «Життя», в головній ролі свого власного життя. Скільки мрій було відкладено тому, що ти боявся? Тому що думав, що в тебе не вийде? Тому що чекав кращого моменту? Тому що думав, що в тебе не вийде. Тому що чекав кращого моменту? Але минають роки, одна відмовка змінюється на іншу. А потім ти і сам не знаєш чого хочеш. Згадав себе?



Поки ти боїшся - життя проноситься з неймовірною швидкістю, ніби воно не твоє. Адже в кінцевому підсумку взагалі неважливо, що про тебе думають інші. Живи, смійся, плач, люби, твори, відчувай життя кожною клітинкою, фотографуй кращі моменти свого життя.

Подорожуй, хоча б в сусіднє село. Не бійся змінюватись і говорити, що думаєш. Танцюй, створюй самостійно життя, про яке мрієш, а не думай, що комусь просто пощастило. Вір в себе, а не будь масовкою. У тебе все вийде! Я в тебе вірю!», - каже Сергій.

МАРІЯ КОВАЛЬЧУК
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Люди добрі, кого ви тут рекламуєте?!
Половина з тих, що ви вже прорекламували активно нав'язують молоді ботекс, непотрібну косметику і т.д. Скоро наркоманів почнете рекламувати.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні