--> «З такими «функціонерами» мені не по дорозі»: Притула залишив «Голос» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«З такими «функціонерами» мені не по дорозі»: Притула залишив «Голос»

1
-1
«З такими «функціонерами» мені не по дорозі»: Притула залишив «Голос»
Відомий телеведучий, шоумен та колишній кандидат на посаду мера Києва від «Голосу» Сергій Притула оголосив про вихід з партії.

Про це повідомляє Волинь24, з посиланням на сторінку Притули у Фейсбук.

«Два роки тому, 8 червня 2019 року, я оголосив про приєднання до команди «Голосу» перед парламентськими виборами. Не знаю, як би склалась історія партії, якби минулого року її не полишив засновник. Проте, станом на сьогодні, 7 червня 2021 року, я оголошую про свій вихід з партії «Голос», — написав Притула.

Він наголосив, не йде з політики, а залишає партію, позиція нового керівництва якої «віддалилась від початкових засад настільки далеко, що можна констатувати точку неповернення».

Притула вважає, що партійні «верхи» зараз не чують «низів», і ця глухота призводить до критики всіх без винятку членів «Голосу».

«На мою думку, єдиним правильним рішенням є максимально дистанціюватись від цього керівництва, — пояснив Притула, і додав, -
з такими «функціонерами» мені не по дорозі. Надалі, супутників по тернистих шляхах української політики я обиратиму обачніше».

Про свої наступні плани у політичній царині шоумен пообіцяв в обов’язковому порядку повідомити на своїх офіційних ресурсах.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Політична партія повинна складатись або з політиків, або слухняних і тупих кнопкодавів, але не з співаків, поетів, журналістів, кабінетних науковців чи шоуменів. Партія, в якій один виставляється перед іншим в силу професійної звички починає розпадатись ще перед її створенням
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні