Під час переслідування чоловік кинув дитину у поліцейських

0
5
Під час переслідування чоловік кинув дитину у поліцейських
Поліцейські штату Флорида 40 хвилин переслідували чоловіка з дитиною. Після погоні, чоловік кинув немовля у правоохоронців.

Про це пише Новий Формат.

Поліцейські намагалися зупинити автомобіль 32-річного Джона Генрі через порушення правил дорожнього руху. Чоловік проігнорував знак зупинитися і поїхав далі.

Під час переслідування, порушник зачепив машину поліції і протаранив блоки огорожі, проте продовжував рух. Коли ж Джеймса оточили на території одного з будинків, той схопив двомісячного хлопчика, який постійно був з чоловіком у машині та кинув його правоохоронцям. Поліцейські встигли впіймати дитину.

А от коли Джеймса затримувала поліція, він кусався і бив поліцію ногами. Зі слів поліцейських, чоловік опирався навіть коли його завантажували у машину швидкої, аби допомогти і доправити у лікарню.

Джеймса звинувачують у побитті офіцера, необережному водінні автомобіля та жорстокому ставленні до дітей. Наразі чоловік перебуває під вартою у місцевій в’язниці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні