Правильні відповіді на ЗНО з історії

0
-2
Правильні відповіді на ЗНО з історії
Найбільша явка учасників тестування з історії України зафіксована у Києві, найменша – у Чернівецькій області.

Пише Всеосвіта.

В Україні відбулося тестування основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання 2021 з історії України. Участь у тестуванні з історії України взяли 203 361 особа – це 68% від загальної кількості зареєстрованих.

Так, 33 учасники ЗНО не було допущено до пунктів тестування, 5 – через виявлення ознак гострих респіраторних захворювань. Дотримання процедури тестування контролювали 86 громадських спостерігачів.

Найбільша явка учасників тестування з історії України зафіксована у Києві – 77,14%, а найменша у Чернівецькій області – 53,08%.

Учасники зовнішнього незалежного оцінювання, які не змогли взяти участь в основній сесії зовнішнього незалежного оцінювання з історії України через причини, які не залежали від їхніх дій і волі, можуть зареєструватися для участі в додатковій сесії. Для цього необхідно протягом 5 робочих днів (з урахуванням дня проведення тестування) подати до регіонального центру, в якому проходили реєстрацію, документ, що підтверджує причину неучасті в основній сесії, та відповідну заяву.

З правильними відповідями до завдань сертифікаційної роботи з історії України 2021 року ви можете ознайомитися тут.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні