Найактуальніші шорти літа: з чим поєднувати модний тренд

0
-5
Найактуальніші шорти літа: з чим поєднувати модний тренд
За останній рік всі настільки звикли до розслабленого спортивному стилю, що дизайнери вирішили не забирати це комфортне вбрання навіть влітку. На заміну треникам, які всім дуже полюбилися приходять приходять шорти на резинці.

Про це пише Elle.

Дизайнери пропонують відразу два варіанти на вибір: тренувальні шорти з трикотажу і боксери з атласної тканини. Носити і ті, і інші стилісти радять легко і невимушено - тобто, поєднуючи їх з усіма іншими предметами літнього гардеробу.

Так, крім футболок, топів, кед і олімпійок, в хід йдуть оверсайз-сорочки, жакети вільного крою і джинсові куртки. По частині взуття теж немає ніяких обмежень: виявилося, що спортивні шорти готові виступати в одній команді навіть з туфлями-човниками. А ось підбираючи сумку до такого вбрання, краще надати перевагу м'якому об'ємному клатчу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні