Які продукти не варто брати на пікнік: поради дієтологів

0
1
Які продукти не варто брати на пікнік: поради дієтологів
З початком літа дуже хочеться вибратись на природу і взяти з собою якомога більше смачненького. Зазвичай, на пікніках готують м’ясо на мангалах. Проте медики не рекомендують навантажувати систему травлення і іншими важкими продуктами.

Про це пише Наша Мама.

Хлібні вироби, салати та солодощі є дуже важкими для нашого шлунку, тому варто обмежитися у їх споживанні. Саме через важкість перетравлення, дієтологи не рекомендують брати з собою ці продукти.

Для прикладу салати зазвичай заправляють майонезом або сметаною і вони вже по дорозі на природу можуть зіпсується, що зробить їх вживання дуже небезпечним. Також фахівці не рекомендують брати в подорож ковбасу та м'які сири. Вони можуть зіпсуватися за лічені хвилини, коли на них потрапляє сонячне проміння.

Також дієтологи не рекомендують купувати мариновану рибо та м’ясо, адже у супермаркетах, зазвичай використовують для цього не найкращі продукти. Краще самостійно замаринувати м’ясо чи рибу вдома.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні