--> Назад у 90-ті: чоловік розстріляв подружжя і їхню маленьку донечку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Назад у 90-ті: чоловік розстріляв подружжя і їхню маленьку донечку

0
-12
Назад у 90-ті: чоловік розстріляв подружжя і їхню маленьку донечку
Уночі 8 червня в одному з сіл Житомирської області невідомий обстріляв приватний будинок, де вже відпочивала родина. У результаті загинув чоловік, а його дружину з пораненням госпіталізували до реанімації. Поліцейські шукають причетних до злочину.

Інформує ТСН.

Дзвінок про стрілянину поліцейські отримали близько 00:30. Телефонувала жителька села Грубське.

Попередньо встановлено, що невідомий зовні через вікно стріляв у кімнату приватного будинку. На той момент там перебували 47-річний чоловік і 39-річна дружина та їхня 12-річна донька.

Від отриманих травм загинув чоловік. Жінку із вогнепальними пораненнями та без тями госпіталізували до реанімації. Дитина поранень не отримала.

Поліцейські встановлюють причетних до обстрілу та їхнє місце перебування. Кримінальне провадження розпочато за ст. 115 (Умисне вбивство) КК України.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні